img_20141202_095013-1024x1024

Dit jaar doen wij, Training Maastricht, 180training, Chalet Bergrust, Café van Bommel, Stayokay Maastricht, Magisch Maastricht Vrijthof, Fysio Zuyd, PT Zuyd, PTX- Personal Training & Coaching, Mom in Balance Maastricht en omgeving een run ter afsluiting van het jaar.
Samen slaan we de handen in een voor het goede doel.
Het Jeugdsportfonds.
Het Jeugdsportfonds Limburg geeft sportkansen aan kinderen van 4 tot 21 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en waar nodig en mogelijk de sportkleding/sportattributen. De maximale vergoeding bedraagt € 225,- per kind per jaar.

We vragen iedere sportschool, personal trainer en vereniging om zich aan te sluiten om zo veel mogelijk geld binnen te halen.
We zetten dan ook jouw/jullie naam boven aan de tekst erbij en hopen op een te gekke samenwerking, want ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om te kunnen sporten.

Wat gaan we doen:
We gaan weer rennen op een groot gedeelte van de Magische Licht Route.
Bij een herkenningspunt doe je een oefening.
De route is ongeveer 6km.
Iedereen is welkom.
Vertrekpunt: Chalet Bergrust.
Pitstop; Stay Okay
Pitstop; Vrijthof
Eindpunt: Chalet Bergrust.

Wat kost het:
Het inschrijfgeld bedraagt €10,- per persoon.
We geven daarnaast bedrijven de kans om een touw te sponsoren. Je kunt dan met jouw bedrijventeam deelnemen aan de run met max. 25 deelnemers per touw.
De kosten hiervan bedragen €300,-.

Deelname aan deze run is op eigen risico.

Link voor inschrijving volgt z.s.m.